Kvalitou ke zdraví. Trváme na kvalitě vitamínů, pamlsků i krmiva.

Hodnocení obchodu

5,0 12 hodnocení
Přidat hodnocení
5
12x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
DG Avatar autora | 12.10.2018
Určitě doporučuji Můj psí dům, jejich vitamíny i chovatelům. Naše fenky po porodu ztratily srst, ale používáním DermaVetu jsem je dala do kondice dříve než obvykle ;), srst je lesklejší, pevnější a holky jsou zase krásně nasrstěné. Změny šly vidět do měsíce, jinak vždy jim to trvalo i 2-3 měsíce, než se jim srst opět zlepšila. Za mě určitě plný počet hvězdiček. :) Určitě vyzkouším i jiné produkty. :)
KK Avatar autora | 12.10.2018
Velmi spokojena.
Avatar autora | 22.9.2018
Pro své čivavy a pomeraniany hledám vždy jen to nejkvalitnější. Vím, že v tomto e-shopu se mohu vždy spolehnout na kvalitu zboží. Doporučuji.
DM Avatar autora | 15.9.2018
????
Avatar autora | 13.9.2018
Velmi rychlé a bezchybné jednání. Super kvalitní sortiment. Doporučuji
DM Avatar autora | 25.8.2018
Pružná a rychlá odezva, profesionální přístup s odborným doporučením, produkty, které náš psí člen rodiny velice pozitivně hodnotí radostí a vzhledem:-). Maximální spokojenost.
RC Avatar autora | 13.8.2018
Veliká spokojenost a nejdůležitější je spokojenost naší slečny. Krmivo doporučeno a já doporučuji všem ostatním.
KK Avatar autora | 12.8.2018
Velká spokojenost :-)
JK Avatar autora | 4.8.2018
Veliká spokojenost, ale nejdůležitější je spokojenost našeho pejska. Pamlsky od Vás miluje.
DG Avatar autora | 26.7.2018
Jsem velice spokojená vstřícnosti a rychlým přístupem. Poradili jaké krmivo a jsem velice spokojená. Doporučuji všem zákazníkům
KV Avatar autora | 16.7.2018
Veliká spokojenost :)
JK Avatar autora | 29.6.2018
????

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 12

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.