Kvalitou ke zdraví. Trváme na kvalitě vitamínů, pamlsků i krmiva.

Hodnocení obchodu

5,0 25 hodnocení
Přidat hodnocení
5
25x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
IM Avatar autora | 25.3.2019
Výborné,rychlé dodání,psovi chutná
PM Avatar autora | 15.3.2019
doporučuji
DM Avatar autora | 8.3.2019
Profesionalni prozakaznicky pristup
HS Avatar autora | 31.1.2019
Za me naprosta spokojenost. Kvalitni zbozi, rychla a prijemna komunikace.
Avatar autora | 2.1.2019
Pěkný a přehledný obchod. Služby výborné.
DS Avatar autora | 22.12.2018
Super obchod, velká spokojenost nejen s rychlostí doručení, ale i s kvalitou produktů.
JK Avatar autora | 6.12.2018
Velmi spokojen, miska je skvělá a plní svůj účel.
MV Avatar autora | 26.11.2018
Ano jsem
M Avatar autora | 11.11.2018
Skvělý obchod, velká spokojenost má i mého štěněte s produktem Kalcivet. :-)
HN Avatar autora | 9.11.2018
Skvělý obchod.
Avatar autora | 5.11.2018
Skvělý obchod. Velmi kvalitní produkty.
PK Avatar autora | 21.10.2018
***** ;-) *****
R Avatar autora | 18.10.2018
Je to nový obchod, ale vřele doporučuji. Máme 1/2 roční štěně borderky a je v pohodě po všech fyzických i kosmetických stránkách. A co se týká trávení, s tím též nemá problém. Krmivo jí chutná.
DG Avatar autora | 12.10.2018
Určitě doporučuji Můj psí dům, jejich vitamíny i chovatelům. Naše fenky po porodu ztratily srst, ale používáním DermaVetu jsem je dala do kondice dříve než obvykle ;), srst je lesklejší, pevnější a holky jsou zase krásně nasrstěné. Změny šly vidět do měsíce, jinak vždy jim to trvalo i 2-3 měsíce, než se jim srst opět zlepšila. Za mě určitě plný počet hvězdiček. :) Určitě vyzkouším i jiné produkty. :)
KK Avatar autora | 12.10.2018
Velmi spokojena.
Avatar autora | 22.9.2018
Pro své čivavy a pomeraniany hledám vždy jen to nejkvalitnější. Vím, že v tomto e-shopu se mohu vždy spolehnout na kvalitu zboží. Doporučuji.
DM Avatar autora | 15.9.2018
????
Avatar autora | 13.9.2018
Velmi rychlé a bezchybné jednání. Super kvalitní sortiment. Doporučuji
DM Avatar autora | 25.8.2018
Pružná a rychlá odezva, profesionální přístup s odborným doporučením, produkty, které náš psí člen rodiny velice pozitivně hodnotí radostí a vzhledem:-). Maximální spokojenost.
RC Avatar autora | 13.8.2018
Veliká spokojenost a nejdůležitější je spokojenost naší slečny. Krmivo doporučeno a já doporučuji všem ostatním.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 25

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.